Politiekoor Twente

Jubileumconcert 29 oktober 2016

Het Politiekoor Twente viert in 2016 haar 70 jarig bestaan. Op 29 oktober is in het Muziekcentrum te Enschede ons jubileumconcert. Een prachtige zaal waar de muziek goed tot haar recht zal komen. Het koor brengt een ode aan Tom Parker. Tom Parker is onder ander bekend geworden door de moderne bewerkingen van klassieke muziek. Samen met de New London Chorale maakte hij popachtige bewerkingen van klassieke muziek.
Henk Kleinmeijer heeft ruim 10 titels uit het werk van Tom Parker gearrangeerd voor het Politiekoor. Het combo van het koor zal deze avond met 3 blazers worden uitgebreid. Naast het koor zijn er 3 solisten die hun medewerking verlenen. Dit ziin Katiuscia Principato, Rebecca Nagel en Marian Stouwdam. Ook het dubbelkwartet van het koor zal zich in de stijl van Tom Parker laten horen. Bijzonder verheugd  zijn wij met de medewerking van Jan Slagter, bekend van omroep Max. Hij behoorde tot de vriendenkring van Tom Parker en zal ons jubileumconcert presenteren.
pkt
Katiuscia Principato   Jan Slagter    Marian Stouwdam    Rebecca Nagel

Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop voor € 12,50 te verkrijgen via de leden van het Politiekoor Twente. Aan de zaal € 15,-. Maximaal 2 kaarten voor € 7,50 voor donateurs/vrienden van ons koor. Kinderen t/m 12 jaar € 7,50

www.politiekoortwente.nl

Reacties zijn gesloten.