Popkoor Speechless

Speechless is een jong en enthousiast popkoor dat in 1997 is opgericht.

We hebben ongeveer 25 leden, zowel mannen als vrouwen, die zijn onderverdeeld in 6 stemgroepen: sopranen, mezzosopranen, mezzoalten, alten, tenoren en bassen. Sommige nummers zingen we met pianobegeleiding van Astrid Aalders, andere a capella. Dit kunnen 4-, 5- of 6-stemmige nummers zijn, met of zonder solisten. Ook zit er afwisseling in de stemgroepen die in een nummer de ‘lead’ zingen.

We onderscheiden ons van andere koren door onze relatief jonge leeftijd en uitstraling. Daarnaast hebben we een repertoire dat grotendeels bestaat uit recente popnummers. Doordat onze dirigent, Martijn Bakker, veel van onze nummers zelf arrangeert hebben we een heel eigen geluid.

Lijkt het je leuk om mee te zingen met Speechless of om het in ieder geval eens te proberen? Kom dan – geheel vrijblijvend – naar een van onze repetities om te ervaren hoe het bij ons is. Zangervaring is geen vereiste, enthousiasme en inzet wel!

We repeteren iedere woensdag van 20:00u tot 22:00u in de Kaliber Kunstenschool, Willem Wilminkplein 1, Enschede. Als je wilt komen kijken, of vragen hebt mail dan even naar secretaris@speechless.nl

Wil je nog meer van ons weten? Kijk dan even op www.speechless.nl, of like ons op facebook: Popkoor.Speechless

Klik op de foto om 100% in te zoomen

Reacties zijn gesloten.